Republicanul Donald Trump a reacţionat miercuri după-amiază pe Twitter faţă de scurgerea către presă a unui raport al agenţiilor americane despre informaţiile compromiţătoare obţinute de Kremlin cu scopul de a-l şantaja pe preşedintele-ales al SUA şi s-a întrebat dacă trăieşte în Germania nazistă. De asemenea, miliardarul republican a acuzat serviciile secrete că au permis publicarea raportului de către presa din Statele Unite, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Agenţiile de informaţii nu ar fi trebuit niciodată să permită ca aceste ştiri false să fie scurse către public. Este o ultimă lovitură la adresa mea. Trăim cumva în Germania nazistă?”, a scris republicanul Donald Trump.

De asemenea, jurnaliştii au început să se adune la Trump Tower din Manhattan cu o oră înainte de prima conferinţă de presă a lui Donald Trump în calitate de preşedinte-ales a Statelor Unite.

Jurnaliştii Buzzfeed au publicat dimineaţă un raport a cărui autenticitate nu a putut să fie verificată şi care conţine date despre modul cum agenţiile de spionaj ruse au adunat în ultimii cinci ani informaţii compromiţătoare şi înregistrări de natură sexuală pentru a-l santaja pe Donald Trump.

Se pare că raportul a fost deja prezentat săptămâna trecută de către serviciile secrete americane în cadrul unei întâlniri cu republicanul Donald Trump, precum şi preşedintele Barack Obama.

Acest raport compromiţător a fost redactat de un fost ofiţer al agenţiilor de spionaj ruse, care a precizat că agenţii FSB au reuşit să-l compromită pe miliardarul republican cu activităţile sale de la Moscova şi să adune informaţii esenţiale pentru a-l şantaja pe preşedintele-ales al SUA.

Autorităţile ruse l-au cultivat în ultimii cinci ani pe Donald Trump, după ce au primit ordin direct în acest sens de la preşedintele Vladimir Putin.

Comportamentul lui Donald Trump la Moscova a inclus ”acte sexuale perverse” care au fost aranjate şi monitorizate de către FSB. În acest sens, miliardarul republican a fost filmat în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu mai multe prostituate în urmă cu patru ani în hotelul Ritz Carlton din Moscova.

Moscova a colaborat cu reprezentanţii campaniei republicane pentru a transmite informaţii importante despre democrata Hillary Clinton.

FBI anchetează în acest moment veridicitatea informaţiilor incluse în raport, care au fost puse la dispoziţie vara trecută de un fost agent britanic cu o activitatea credibilă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.