Autorităţile turce au anunţat că trei persoane rămân dispărute, după ce o ambarcaţiune tursitică a naufragiat în largul Mării Mediterane. Acest naufragiu a avut loc în zona provinciei sud-vestice Mugla, la doar 500 de metri de intrarea în golful Marmaris-Bozburun, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un număr de 11 persoane erau la bordul ambarcaţiunii Anemore, atunci când aceasta a început să se scufunde rapid în Marea Mediterană.

De asemenea, autorităţile turce au reuşit să salveze opt pasageri, dar trei persoane rămân în continuare dispărute în zona golfului Marmaris-Bozburun.

Cauza acestui accident rămâne necunoscută, iar printre persoanele dispărute se numără inclusiv proprietarul ambarcaţiunii, care naviga într-o zonă extrem de populară printre turiştii din Turcia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.