Trei persoane au murit în Grecia din cauza inundaţiilor şi a unui val de frig cu care se confruntă ţara, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei trei, doi bărbaţi şi o femeie, se aflau într-o maşină care a fost dusă vineri de ape, în apropiere de Atena. Cadavrele celor doi bărbaţi în vârstă au fost găsite duminică. Sâmbătă echipele de salvare au găsit şi trupul neînsufleţit al femeii în vârstă de 66 de ani, însă în interiorul maşinii, într-o zonă rurală.

Grecia se confruntă cu un val de ger, temperaturile scăzând până la minus 18 grade Celsius. În plus, în unele zone s-au semnalat ninsori masive. S-au înregistrat zeci de apeluri la serviciile de salvare de la greci rămaşi blocaţi în maşini din cauza zăpezii.

Din cauza vremii au fost perturbate şi transporturile în Grecia, şosele fiind închise şi trenuri anulate. De asemenea, vineri, un avion care avea la bord 182 de pasageri şi care trebuia să ajungă pe aeroportul din Salonic a fost obligat să aterizeze la Timişoara, din cauza condiţiilor ninsorilor puternice din Grecia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.