Cristian Molnar este căutat acum pe malul râului Natisone, la Premariacco, în Friuli, după ce salvatorii au scotocit defileele periculoase ale râului, "atât cât a fost posibil să caute", a explicat primarul localităţii, Michele De Sabata.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dar faptul că munca scafandrilor a fost temeinică este demonstrat de ultimele descoperiri", subliniază De Sabata. "Apele au returnat cartea de credit a uneia dintre fete şi un cercel", a declarat primarul, care nu a precizat dacă este vorba de bunurile Patriziei Cormis sau ale Biancăi Doroş.

El a subliniat că în râu sunt gropi foarte adânci şi "nici măcar dronele subacvatice nu pot intra şi ieşi".

Coordonatorul Protecţiei Civile din Premariacco, Matteo Modonutti, a explicat că acum se procedează la un protocol de căutare care va funcţiona "cinci zile la rând". Pentru moment, Cristian este căutat de unităţi canine, care vor continua până joi, când se va reevalua situaţia.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Cristian Molnar, în vârstă de 25 de ani, a dispărut în râul Natisone, în Premariacco, la 31 mai.

Tot atunci au dispărut şi Patrizia Cormos şi Bianca Doroş, care se aflau împreună cu Cristian.

Trupurile neînsufleţite ale celor două fete au fost găsite a doua zi, ele fiind înmormântate în Satu Mare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.