Din cauza demonstraţiei naţionale planificată luni şi a grevei unei mari părţi a personalului de securitate G4S, timpii de aşteptare pe Aeroportul din Bruxelles ar putea creşte până la opt ore, avertizează aeroportul sâmbătă, scrie lalibre.be.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oficialii cer călătorilor să evite o astfel de aşteptare amânând zborul pe cât posibil.

Personalul de manipulare a bagajelor şi alte companii de pe aeroport sunt de asemenea aşteptate să se alăture grevei de luni.

"În prezent sunt în desfăşurare discuţii cu companiile aeriene pentru a anula cât mai multe zboruri”, indică Aeroportul din Bruxelles.

Cu opt ore de aşteptare la controalele de securitate, va fi aproape imposibil să-ţi prinzi zborul la timp, subliniază aeroportul. În plus, sunt încă aşteptate multe anulări de ultim moment din partea companiilor aeriene. Pentru persoanele care mai doresc să plece luni, este recomandat să verifice starea zborului de plecare şi să nu meargă la aeroport mai devreme decât era planificat.

"Deoarece oferta de catering poate fi limitată, vă sfătuim să aduceţi mâncare şi băuturi pentru confortul dumneavoastră în timpul cozilor şi înainte de trecere a punctelor de securitate. Se va distribui şi apă. Dacă aveţi nevoie de medicamente, vă rugăm să ţineţi cont de faptul că este posibil să aşteptaţi mult şi vă sfătuim să aduceţi suficiente”, recomandă în continuare Brussels Airport.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.