Premierul Theresa May a declarat vineri dimineaţă că ţara are nevoie de o perioadă de stabilitate şi conservatorii îşi vor îndeplini această datorie, fără să comenteze rezultatele dreptei în alegerile generale din Marea Britanie, în timp ce şi-a acceptat victoria în circumscripţia din Maindenhead, transmite Sky News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este o onoare uriaşă şi un privilegiu să fiu aleasă în această circumscripţie. Promit că voi continua să muncesc pentru toţi membrii cirscumscripţiei mele. În timp ce ne uităm în întreaga ţară, rezultatele încep să curgă. Încă nu am văzut o imagine completă, dar această ţară are nevoie de o perioadă de stabilitate”, a îndemnat premierul conservator în timp ce şi-a acceptat victoria în Maindenhead.

De asemenea, aceasta a reuşit să obţină cu 2.000 de voturi mai mult decât în ultimele alegeri generale, în vreme ce liderul laburist a câştigat un surplus de peste 10.000 de voturi în circumscripţia sa din Islington North.

May a precizat că va livra o perioadă de stabilitate, dacă cele mai multe poziţii vor fi câştigate de conservatori, fără să menţioneze formarea unei coaliţii de guvernare.

În acest moment, proiecţiile arată că conservatorii vor obţine cele mai multe poziţii în legsilativ, dar nu vor putea să guverneze de unii singuri şi celălalte formaţiuni nu s-au arătat deschise să sprijine un executiv al Theresei May.

Premierul May a părăsit imediat sala, fără să răspundă la întrebările jurnaliştilor din Maidenhead.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.