Armata israeliană a dezminţit marţi dimineaţă că unul dintre avioanele sale militare a fost doborât de către forţele guvernamentale siriene în regiunea Înălţimilor Golan. Dezminţirea vine după ce armata siriană a anunţat doborârea unui avion militar israelian şi a unei drone, relatează RT.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, armata israeliană a condamnat faptul că două rachete sol-aer au fost lansate de forţele guvernamentale siriene, după ce au fost vizate poziţii siriene din regiunea frontierei pentru a patra oară în ultimele două săptămâni.

”Peste noapte, două rachete sol-aer au fost lansate din Siria, după o misiune care a vizat poziţiile artileriei siriene. În niciun moment nu a fost compromisă siguranţa aeronavelor israeliene”, se arată într-un comunicat al Tel Aviv-ului.

Partea israeliană a precizat că cel mai probabil lansarea celor două rachete de către regimul sirian nu a reprezentat un act intenţionat, fiind vorba despre rachete rătăcite.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.