Preşedintele rus Vladimir Putin va organiza o întâlnire operaţională cu membrii permanenţi ai Consiliului de Securitate, săptămâna viitoare, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, pentru agenţia de presă rusă TASS. De asemenea, potrivit Moscow.Kremlin.Putin, emisiunea şefului de stat difuzată de televiziunea rusă Rossiya-1 TV, Putin va organiza şi o întâlnire cu Guvernul tot săptămâna viitoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Da. Există astfel de planuri. Vorbim despre o întâlnire operaţională regulată", a afirmat Dmitri Peskov, drept răspuns la o întrebare legată de acest subiect.

Potrivit Moscow.KremlinPutin, emisiunea şefului de stat difuzată de televiziunea rusă Rossiya-1 TV, preşedintele va organiza şi o întâlnire cu Guvernul, săptămâna viitoare.

În plus, liderul rus plănuieşte să ţină o şedinţă a comitetului de organizare ”Victoria”, un organism consultativ al preşedintelui, înfiinţat în anul 2000 în vederea elaborării unei politici de stat unitare referitor la veterani şi educaţia patriotică a ruşilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.