Summitul preşedintelui american Joe Biden cu preşedintele chinez Xi Jinping s-a încheiat, a anunţat Casa Albă, potrivit CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi preşedinţi şi-au început întâlnirea imediat după ora 14:00, ora Washingtonului (21:00, ora României).

După remarcile de deschidere, mai multe şedinţe şi un prânz de lucru, cei doi lideri au încheiat întâlnirea cu o plimbare în jurul domeniului istoric de la sud de San Francisco care a găzduit summitul.

CITEȘTE ȘI Prima parte a discuţiilor dintre Biden şi Xi s-a încheiat după două ore, dar convorbirile vor continua. Cei doi lideri au un dejun de lucru. Ce figurează în meniu

Biden a declarat reporterilor în timpul plimbării că discuţiile au decurs "bine" şi a adăugat pe reţelele sociale că s-au făcut "progrese reale".

Preşedintele american urma să susţină o conferinţă de presă individuală la ora 19.00, ora Washingtonului (joi, ora 2:00, ora României)  .
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.