Două persoane înarmate cu cuţite au intrat, luni, într-o sală de clasă a unui liceu din centrul Suediei, ordonând elevilor să-şi predea computerele, a anunţat poliţia locală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La începutul după-amiezii, cei doi indivizi - ambii mascaţi - au întrerupt un curs la liceul Rudbeckianska din Västerås. Deşi poliţia nu a menţionat detaliile complete ale furtului, aceasta a confirmat că a fost chemată după ce "mai mulţi atacatori" şi-au forţat victimele să predea dispozitivele electronice de la şcoală.

Potrivit unui elev citat de cotidianul Aftonbladet, scena improbabilă a fost apoi accentuată de o urmărire între profesori şi hoţi, nevoiţi să scape de computere în fuga lor. "Profesorii i-au urmărit, iar ei au aruncat calculatoarele în tufişuri”, a spus el.

Până acum, autorităţile nu au făcut nicio arestare. Potrivit directorului şcolii, Henrik Pettersson, nimeni nu a fost rănit în timpul acestui incident neobişnuit. "Nu am văzut niciodată aşa ceva”, a spus el la un post local de radio, relatează AFP.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.