Poliţia din Florida a avut un şoc atunci când şoferul pe care l-a oprit pe o autostradă s-a dovedit a fi un băiat de 10 ani. Băiatul şi sora sa de 11 ani au fost opriţi în Alachua, la sute de kilometri de locul în care au fost daţi dispăruţi de mama lor la începutul săptămânii, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia a declarat că cei doi au fugit după ce mama lor le-a confiscat gadgeturile electronice.

"Spre surprinderea lor, poliţiştii au observat un şofer de sex masculin în vârstă de 10 ani ieşind din maşină împreună cu sora sa", au spus ei.

Biroul şerifului din comitatul Alachua a descris oprirea în trafic ca fiind "de mare risc" şi noaptea târziu - 03:50 ora locală (07:50 GMT), joi.

Sedanul alb în care se aflau cei doi fusese dat dispărut de mama lor din North Port, Florida, un oraş aflat la peste 320 km de Alachua.

Ofiţerii au aflat că "ambii copii erau supăraţi pe mama lor pentru că aceasta le-a luat dispozitivele electronice, deoarece nu le foloseau în mod corespunzător", a precizat biroul şerifului.

Poliţia a adăugat că nu există niciun motiv pentru a crede că erau maltrataţi acasă.

Mama copiilor a condus trei ore spre nord, până în Alachua, pentru a-şi lua copiii.

"Detectivii noştri au vorbit îndelung cu mama lor care, în mod clar, făcea tot posibilul pentru a creşte doi copii mici şi a fost foarte receptivă la recomandările pe care le-au oferit pentru a o ajuta să obţină asistenţă", a declarat poliţia.

Vârsta legală pentru a obţine un permis de învăţare în Florida este de 15 ani, în timp ce şoferii trebuie să aibă 18 ani pentru a solicita permisul de conducere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.