O tornadă a distrus un cămin de bătrâni din Arkansas, vineri seară, provocând moartea unei persoane. Alte câteva persoane au fost rănite. În Illinois, din cauza unei furtuni acoperişul unui depozit Amazon s-a prăbuşit, iar presa americană scrie că în interior au rămas blocaţi mai mulţi angajaţi, relatează AP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În Arkansas, tornada a lovit căminul de bătrâni Monette Manor aproximativ la ora locală 20.15. O persoană a murit şi alte 20 au rămas blocate în interiorul clădirii care s-a prăbuşit. În două ore, toţi cei care erau blocaţi în interior au fost evacuaţi. Unii dintre ei se refugiaseră în subsol.

Îm Edwardsville, Illinois, cel puţin 100 de vehicule de intervenţie s-au deplasat la un depozit Amazon al cărui acoperiş s-a prăbuşit după ce s-a prăbuşit şi un zid de lungimea unui teren de fotbal. Încă nu se ştie câte persoane au fost rănite, însă o persoană a fost transportată cu elicopterul  la spital.

Şi în Missouri s-a raportat cel puţin un deces cauzat de furtuni severe care afectează SUA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.