Reprezentanţii Departamentului de Justiţie au revizuit bilanţul la zece morţi, după ce autorităţile texane au descoperit în urmă cu o zi o remorcă plină cu răniţi şi persoane decedate în parcarea unui hipermarket din localitatea San Antonio, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iniţial, doar opt cadavre au fost recuperate din remorca respectivului camion, iar alte 30 de persoane rănite au fost internate în spitalele locale, dintre care 13 erau în stare gravă. Însă, alte două persoane au decedat în spitalele din San Antonio.

Autorităţile americane cred că este vorba despre o crimă ce are legătură cu traficul de carne vie din Statele Unite.

De asemenea, mulţi răniţi prezentau simptome de insolaţie şi deshidratare, iar autorităţile au precizat că cele mai multe persoane descoperite în remorcă erau adulţi în vârstă de 20 până la 30 de ani.

Printre persoanele descoperite în remorcă se numără şi doi copii, iar şoferul camionului a fost arestat şi ar putea să fie pus sub acuzare de procurorii federali din Statele Unite.

Autorităţile texane au intervenit, după ce un angajat al hipermarketului a sunat la numărul de urgenţă şi a explicat că o persoană din remorcă i-a cerut apă. O parte din persoanele descoperite în remorcă aveau un puls de peste 130 de bătăi pe minut şi avea întregul corp încins, după ce temperaturile au ajuns la 38 de grade în San Antonio.

”Ne uităm la o crimă a traficului de carne vie”, a declarat şeful poliţiei din San Antonio, William McManus.

Anchetatorii încearcă să determine de unde provine camionul şi cât timp a stat în parcarea de la Walmart.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.