George H.W. Bush Sr. (92 de ani) a fost externat luni noaptea din Spitalul Metodist Houston. Medicii texani l-au tratat timp de două săptămâni pentru pneumonie pe fostul preşedinte american, care a ocupat în perioada 1989-1993 cea mai importantă poziţie de la Casa Albă. De asemenea, cel mai în vârstă fost preşedinte american a ratat din cauza bolii ceremonia de învestire a republicanului Donald Trump, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este recunoscător pentru rugăciunile şi mesajele calde pe care le-a primit în timpul internării sale, precum şi pentru grija de care au dat dovadă medicii şi asistentele”, a declarat purtătorul de cuvânt Jim McGrath.

George H.W. Bush Sr. a fost iniţial internat pe 14 ianuarie în spitalul texan, după ce s-a plâns de insuficienţă respiratorie, iar soţia sa i s-a alăturat în scurt timp ca urmare a unei bronşite.

De asemenea, fostul preşedinte american a lucrat cu mai mulţi fizioterapeuţi înainte de a fi externat.

În timpul internării, George H.W. Bush a urmărit din rezerva sa de spital ceremonia de învestire a lui Donald Trimp.

Fostul preşedinte republican s-a abţinut din a-l sprijini în campania electorală pe Donald Trump.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.