Medicii americani au anunţat luni după-amiază îmbunătăţirea stării de sănătate a fostului preşedinte George H.W. Bush Sr (92 de ani), care a ieşit din secţia de terapie intensivă a spitalului Houston. Fostul preşedinte nu a putut să participe la ceremonia de învestire după ce a fost diagnosticat cu pneumonie şi internat de urgenţă alături de soţia sa, care a acuzat o tuse continuă şi o stare generală de oboseală, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Între timp, medicii au menţionat externarea Barbarei Bush (91 de ani). Aceasta a fost tratată în ultimele zile pentru bronşită la Spitalul Metodist Houston.

”Este o persoană puternică. Nu este tocmai un om normal de 92 de ani”, a precizat medicul Amy Mynderse.

Se pare că fostul preşedinte american va mai petrece câteva zile internat în spitalul din Houston.

George H.W. Bush a ajuns în spital pe 14 ianuarie, după ce s-a plâns de insuficienţă respiratorie. Între timp, soţia sa a ajuns miercuri în acelaşi spital, ca o măsurie de precauţie, după ce s-a plâns de oboseală şi a experimentat o tuse continuă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.