Mark Corallo a demisionat vineri din poziţia de purtător de cuvânt pentru echipa juridică a preşedintelui Trump. Decizia acestuia are legătură cu o serie de neînţelegeri cu privire la strategia avocaţilor de a discredita şi limita acţiunile echipei din spatele investigaţiei cu privire la presupusele legături dintre asociaţii campaniei Trump şi reprezentanţii Kremlinului, scriu Reuters şi BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Corallo nu a dat mai multe detalii despre demisia sa, iar presa americană speculează o posibilă reorganizare a echipei juridice a preşedintelui Trump.

Acesta acţiona ca purtător de cuvânt pentru Marc Kasowitz, care îl apără pe miliardarul republican în investigaţia cu privire la implicarea ruşilor în alegerile prezidenţiale din Statele Unite şi presupusele legături dintre asociaţii campaniei Trump şi reprezentanţii Kremlinului.

De asemenea, purtătorul de cuvânt era cunoscut pentru o relaţie apropiată cu procurorul special Robert Mueller, care conduce investigaţia departamentului de Justiţie cu privire la interferenţele Rusiei în alegerile prezidenţiale din Statele Unite.

Corallo nu s-a sfiit în trecut nici să-l laude public pe Mueller. Demisia acestuia vine la scurt timp după ce jurnaliştii NY Times au dezvăluit că avocaţii preşedintelui american încearcă să-i discrediteze pe membrii echipei lui Mueller şi caută posibile conflicte de interese în istoria avocaţilor de la departamentul de Justiţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.