Camera Reprezentanţilor a adoptat, miercuri seară, un nou buget federal american care include o sumă de aproape 14 miliarde de dolari (13,6 miliarde de dolari) pentru criza ucraineană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pachetul, care este de aşteptat să treacă de Senat în zilele următoare, alocă aproximativ jumătate din bani pentru apărarea Ucrainei şi jumătate din bani pentru ajutor pentru refugiaţi.

Preşedintele Biden a cerut doar 10 miliarde de dolari de la Congres, unde mulţi reprezentanţi sunt dornici să arate că iau măsuri împotriva Rusiei.

Măsura a fost adoptată ca parte a unui proiect de lege mai mare pentru cheltuielile guvernamentale, după ce majoritatea democraţilor au retras fondurile pentru prevenirea Covid din proiectul de lege, pe fondul opoziţiei republicanilor, informează BBC.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.