Zeci de persoane au fost împuşcate la un club din Thousands Oaks, în statul american California, scrie The Independent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel puţin o persoană a fost rănită, conform presei locale. Poliţia a fost chemată la Borderline Bar & Grill la ora locală 23:30.

 

Conform rapoartelor, un atacator a împuşcat un gardian de la intrarea din bar pentru ca apoi să pătrundă înăuntru şi să arunce cu „grenade de fum peste tot”.

 

O casieriţă s-ar afla printre cei răniţi, după ce bărbatul, descris ca având barbă şi purtând ochelari şi o pălărie, a început să tragă.

Mai mulţi martori au declarat că bărbatul avea un pistol. Cel puţin 12 focuri au fost trase înainte ca oamenii să înceapă să se folosească de scaune pentru a sparge geamurile, încercând să scape din bar.

Videoclipurile arată cum oamenii răniţi sunt transportaţi de la bar de către serviciile de urgenţă.

Echipaje de dezamorsare a bombelor au fost chemate la faţa locului şi echipele SWAT se află acolo, dar autorităţile au informat că barul este acum în siguranţă.

Departamentul de pompieri a informat că are loc un incident armat şi a avertizat publicul să stea departe de zonă, precizând că există mai mulţi răniţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.