Un accident în lanţ pe o autostradă din Florida, urmat de un incendiu puternic, a dus la moartea a şapte persoane şi la rănirea a cel puţin alte şapte, scrie USA Today.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul, urmat de un puternic incendiu care a cuprins mai multe vehicule, a avut loc la aproximativ doi kilometri distanţă de Alachua, în apropiere de Gainesville, a informat Poliţia.

Nu este clar care a fost cauza accidentului, însă, atorităţile au precizat că cel puţin două vehicule cu remorcă au fost implicate şi peste 200 de litri de benzină a fost vărsată pe autostradă.

În accidentul care a avut loc la ora locală 15:40 au fost implicate şi un sedan şi o dubă de pasageri.

Şoseaua a fost afectată serios şi va fi închisă pentru mai multe ore. Şoferii au fost sfătuiţi să părăsească zona.

Opt persoane au fost transportate la spital, unii fiind în stare critică, conform Gainesville Sun. Un elicopter a aterizat la faţa locului pentru a căuta victime care ar fi putut să fugă în pădure când a izbucnit incendiul. Focul a fost stins de autorităţi, iar autorităţile au informat că este posibil să deschidă o investigaţie pentru omucidere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.