Susţinătorii preşedintelui american vor participa luni seara la o serie de mitinguri în mai multe oraşe din Statele Unite, care reprezintă un răspuns faţă de valul de proteste anti-Trump. Însă, Donald Trump nu va apărea la aceste mitinguri, care sunt organizate atât în oraşele mici, cât şi în metropelele din întreaga Americă, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Susţinătorii miliardarului republican se vor reuni în diverse locuri, inclusiv într-un parc din orăşelul Gravette, situat în Arkansas, sau în piaţa Capitoliului Georgiei din metropola Atlanta.

O parte dintre organizatorii acestor manifestaţii sunt membri ai mişcării conservatoare Tea Party, care a devenit în ultimii ani o forţă din ce în ce mai importantă în politica Partidului Republican.

Reprezentanţii Main Street Patriots au anunţat că ajută la organizarea în 33 de state americane a aşa-numitelor mitinguri ale spiritului Americii.

”Spre deosebire de cei care au protestat împotriva politicii preşedintelui Trump, noi reprezentăm o coaliţie diversă care este inima şi sufletul Americii. Aceasă coaliţie vrea ca naţiunea să-şi îndeplinească întregul potenţial şi să devină cea mai importantă naţiune de pe planeta verde a lui Dumnezeu”, a scris un organizator pe site-ul Main Street Patriots.

De asemenea, organizatorii susţin că aceste mitinguri vor ajuta la promovarea vocii oamenilor uitaţi din Statele Unite. 

Mitingurile haotice au marcat campania electorală a preşedintelui Donald Trump, în timp ce principala sa contracandidată a ales să organizeze evenimente de campanie ceva mai discrete în oraşele din SUA.

Săptămâna trecută, preşedintele american a participat pentru prima dată după finalizarea campaniei la un asemenea miting în Florida.

Perioada post-electorală a fost marcată în special de proteste anti-Trump, cel mai mare asemenea protest fiind Marşul Femeilor din Washington.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.