Starea de sănătate a preşedintelui american Joe Biden s-a îmbunătăţit de la testul său pozitiv Covid de joi, a anunţat vineri, medicul său personal într-o scrisoare publicată de Casa Albă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Simptomele lui s-au ameliorat”, a scris dr. Kevin O'Connor, adăugând că preşedintele în vârstă de 79 de ani a avut o febră foarte mică, la 37,4 grade, joi seară. Joe Biden continuă să se confrunte cu oboseală, îi curge nasul şi o tuse ocazională, a spus medicul.

Joe Biden este vaccinat complet împotriva Covid-19, cu două doze de rapel, astfel că se aşteaptă ca preşedintele să „răspundă favorabil” la infecţia sa virală.

"Preşedintele face faţă bine tratamentului”, a adăugat medicul, referindu-se la paxlovid, pilula Pfizer anti-Covid pe care a prescris-o lui Joe Biden. Totuşi, potrivit Dr. O'Connor, democratul, care lucrează în izolare la Casa Albă, primeşte şi paracetamol şi recurge, dacă este necesar, la un inhalator care difuzează un medicament bronhodilatator.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.