Autorităţile britanice au anunţat joi după-amiază că soldaţii şi poliţiştii intervin în urma unei alerte la colegiul Trafford, situat în zona metropolitană a oraşului Manchester, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, poliţia le recomandă localnicilor să evite zona colegiului Trafford.

Trei străzi au fost închise în urma intervenţiei poliţiştilor şi soldaţilor de la colegiul Trafford, situat în sud-vestul metropolei Manchester.

Există informaţii că o echipă de genişti a intervenit la colegiu Trafford.

De asemenea, nu se ştie dacă această desfăşurare de forţe are legătură cu atentatul sinucigaş de la Manchester Arena.

Limby Street (Sursă: Twitter)
Limby Street (Sursă: Twitter)

Poliţiştii au putut să confirme existenţa unui incident la intersecţia dintre strada Limby şi Hulme, adică în imediata apropiere a colegiului Trafford.

Aceasta este a treia alertă de securitate care provoacă haos în zonă în urma atentatului terorist de la Manchester Arena.

Mai mult, nivelul de ameninţare teroristă rămâne ”critic”, iar un atentat este considerat iminent, în vreme ce soldaţii asigură securitatea în mai multe puncte cheie din Marea Britanie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.