Ministerul Apărării de la Belgrad a anunţat vineri după-amiază că doi piloţi sârbi şi-au pierdut viaţa după ce un avion militar s-a prăbuşit în apropierea satului Slatina, situat în partea vestică a Serbiei, transmite Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, reprezentanţii ministerului au precizat că avionul de antrenament G-4 s-a prăbuşit în timpul unui zbor de rutină în apropiere de Slatina.

Avionul G-4 Super Galeb (Seagull) este o producţie autohtonă, fiind fabricat în anii '80 într-o fabrică din localitatea Mostar, care face parte acum din Bosnia şi Herţegovina.

Martorii susţin că avionul zbura la o altitudine mică înainte de prăbuşire, iar casele din apropiere s-au zguduit puternic în urma incidentului.

O anchetă a fost declanşată în vederea stabilirii cauzei prăbuşirii.

Iniţial, autorităţile au anunţat că cei doi piloţi sârbi sunt dispăruţi în urma prăbuşirii avionului militar din Slatina.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.