Sirenele au sunat în centrul Israelului iar poliţia şi medicii au informat că o casă a luat foc şi şase persoane au fost rănite luni după un posibil atac cu rachete lansat din Fâşia Gaza, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul din Mishmeret, un oraş la nord de Tel Aviv, vine într-o perioadă tensionată înaintea aniversării protestelor de la graniţa Fâşiei Gaza şi a alegerilor de pe 9 aprilie din Israel.

Poliţia a informat că o casă a luat foc, existând informaţii că aceasta a fost lovită de o rachetă. Serviciile de ambulanţă au anunţat că tratează şase persoane din clădire.

Atacul a venit la câteva minute după ce armata israeliană a activat sirenele de avertizare în zonă şi a informat că o rachetă a fost lansată din Fâşia Gaza, o enclavă palestiniană.

Nu a existat o confirmare palestiniană imediată.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu, care încearcă să obţină al cincilea său mandat la alegerile din aprilie, se află la Washington luni şi urma să se întâlnească cu preşedintele american Donald Trump.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.