Poliţia Metropolitană a anunţat vineri după-amiază că şase persoane rămân internate în stare critică în urma atentatului de la Londra. De asemenea, două persoane au suferit leziuni care le pun viaţa în pericol, după ce atacatorul Khalid Masood a intrat cu maşina în trecătorii de pe podul Westminster, înainte de a înjunghia mortal un poliţist în curtea Parlamentului, transmite BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autorităţile au prezentat inclusiv un nou bilanţ al răniţilor, care a crescut la 50 de persoane.

Printre persoanele rănite în atentat se numără cetăţeni din 11 ţări, inclusiv România, Polonia, Grecia, Franţa, Statele Unite şi Coreea de Sud.

Cinci persoane şi-au pierdut viaţa în urma atacului de la Westminster, iar printre persoanele decedate se numără şi Khalid Masood.

Atacatorul s-a născut drept Adrian Ajao, în Kent, dar şi-a schimbat numele după ce s-a convertit mai târziu la Islam. Acesta a locuit de-a lungul vieţii în mai multe oraşe, petrecându-şi prima parte a vieţii alături de mama sa şi doi fraţi vitregi în localitatea Tunbridge Wells.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.