Adoptarea sancţiunilor împotriva preşedintelui rus Vladimir Putin şi a ministrului său de externe Serghei Lavrov reprezintă un semn al "neputinţei" occidentalilor, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al diplomaţiei ruse

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sancţiunile împotriva preşedintelui şi ministrului de externe al ţării sunt un exemplu şi o demonstraţie a neputinţei absolute a propriei voastre politici externe”, a declarat Maria Zaharova pentru televiziunea rusă.

Statele Unite, ca şi Marea Britanie şi Uniunea Europeană, îi vor sancţiona pe preşedintele rus Vladimir Putin şi pe ministrul său de externe Serghei Lavrov, a anunţat vineri purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Jen Psaki, fără a oferi detalii. O interdicţie de călătorie în Statele Unite va face "parte" din sancţiunile americanilor împotriva preşedintelui rus Vladimir Putin şi a ministrului său de externe Serghei Lavrov

"Este un element obişnuit” al sancţiunilor împotriva personalităţilor străine, a adăugat ea, repetând în acelaşi timp că detaliile acestor sancţiuni istorice împotriva preşedintelui rus vor fi dezvăluite ulterior, informează Le Figaro..

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.