Viceministru de Externe de la Moscova, Serghei Riabkov, a catalogat miercuri dimineaţă drept un mister continuu poziţia Statelor Unite vizavi de Rusia. De asemenea, acesta acuzat o retorică primitivă şi grosolană din partea Washingtonului, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comentariile diplomatului rus au fost date publicităţii cu doar câteva minute înainte de începerea discuţiilor dintre secretarul de stat al SUA, Rex Tillerson, şi ministru de Externe de la Moscova, Serghei Lavrov.

De asemenea, acesta a precizat că cei doi vor discuta cel mai probabil despre zone interzise avioanelor în Siria, precum şi despre Coreea de Nord şi Ucraina.

”În ansamblu, poziţia administraţiie vizavi de conflictul sirian rămâne un mister. Inconsecvenţa este un cuvânt ce îmi vine în primul rând în minte”, a declarat Riabkov.

Viceministru de Externe a acuzat retorica americană ca fiind dominată de primitivism şi grosolănie.

Rex Tillerson a plecat spre Moscova în încercarea de a-i convinge pe liderii ruşi să renunţe la sprijinirea militară a regimului Assad.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.