Cincisprezece vagoane ale unui tren de marfă gol au deraiat în regiunea Belgorod din sudul Rusiei, la graniţa cu Ucraina, a declarat guvernatorul local sâmbătă seara târziu, adăugând că nu există informaţii imediate despre cauza accidentului, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Potrivit informaţiilor preliminare, nu există victime", a declarat guvernatorul, Viaceslav Gladkov, pe aplicaţia de mesagerie Telegram.

Accidentul a avut loc în apropierea unei gări din districtul municipal AlexeIevskI, iar trenul era gol, a precizat Gladkov.

Reuters nu a putut verifica în mod independent raportul.

Exploziile şi atacurile asupra infrastructurii din regiune au devenit aproape o realitate zilnică în ultimele săptămâni, iar oficialii au dat vina fie pe forţele ucrainene, fie pe sabotorii pro-ucraineni.



Ucraina aproape niciodată nu revendică public responsabilitatea pentru atacurile din interiorul Rusiei sau de pe teritoriul ucrainean controlat de Rusia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.