Moscova expulzează angajaţi ai Ambasadei Bulgariei la Moscova, ca măsură de retorsiune pentru decizia Bulgariei luată în martie de a declara 10 diplomaţi ai Ambasadei Rusiei la Sofia drept ”persona non grata”, a anunţat, luni, Ministerul rus al Afacerilor de Externe într-un comunicat, potrivit CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Atanas Krastin, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Bulgaria în Federaţia Rusă, a fost invitat la Ministerul Afacerilor de Externe al Rusiei, unde i s-a prezentat o notă din partea Ministerului prin care îi declara «persona non grata»” (inacceptabili) pe angajaţii Ambasadei Bulgariei la Moscova”, se arată în comunicatul ministerului rus.

Ministerul a menţionat că această măsură este un răspuns la decizia Bulgariei luată în martie de a declara 10 diplomaţi ai Ambasadei Rusiei la Sofia drept ”persona non grata”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.