Autorităţile ruse au anunţat că două persoane şi-au pierdut viaţa, printre care se numără un angajat şi un vizitator, după ce un atacator înarmat a deschis focul într-un birou regional al Serviciului Federal de Securitate (FSB) din regiunea Habarovsk, situată în estul extrem al Rusiei, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”O persoană necunoscută a intrat în recepţia biroului regional al FSB din Habarovsk şi a început să tragă în oamenii din incintă”, se arată într-un comunicat transmis de agenţia FSB.

De asemenea, autorităţile ruse au precizat că atacatorul necunoscut a fost ucis, acesta fiind un localnic în vârstă de 18 ani, care făcea parte dintr-o grupare naţionalistă din regiunea Habarovsk.

Acest incident a avut loc în apropiere de graniţa chineză, iar un al doilea vizitator a fost rănit în atacul armat din biroul regional al FSB.

Cei doi vizitatori implicaţi în incident, dintre care unul şi-a pierdut viaţa, provin din foste republici sovietice din afara Rusiei.

Rusia a fost zguduită în ultima lună de un atentat sinucigaş, care a distrus o garnitură de metrou din metropola Sankt Petersburg. Un număr de 16 persoane şi-au pierdut viaţa în atentatul terorist comis de un tânăr din Kîrgîzstan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.