Directorul sistemului de metrou din Sankt Petersburg, Vladimir Gariughin, a anunţat că garnitura de metrou puternic avariată în urma atentatului terorist va fi trimisă la reciclare, întrucât daunele provocate de dispozitivul explozibil improvizat sunt dincolo de orice reparaţie, transmite Sputnik.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Acest tren va fi reciclat, nu poate fi restaurat”, a declarat Gariughin.

De asemenea, directorul metroului a explicat că al doilea dispozitiv explozibil dezarmosat la timp de autorităţile ruse a fost instalat cu doar o oră înainte de explozie de la staţia Ploşcead Vosstaniia.

”Angajaţii au izolat zona la timp şi i-au chemat pe specialişti, prin urmare un alt act terorist a fost prevenit”, a declarat Gariughin.

A doua bombă conţinea până la un kilogram de explozibili şi şrapnel, fiind plasată într-o geantă neagră pe peronul staţiei Ploşcead Vosstaniia, care este situată pe aceeaşi magistrală ca Tehnologhiceski Institut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.