Un român aflat sâmbătă spre duminică noaptea în aeroportul Ataturk din Istanbul a relatat că se aud focuri de armă şi că afară se trage, precizând că în terminal se află încă 60 de români care ar fi urmat să plece spre ţară, însă cu 40 de minute înainte de decolare au aflat că zborul a fost anulat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul a povestit la Antena 3 că este blocat în terminalul aeroportului Ataturk, unde mai sunt alţi aproximativ 60 de români, când au început să se audă focuri de armă şi lumea a intrat în panică.

"Se aud focuri de armă, toată lumea fuge. Afară se trage! Afară se trage!", a spus el.

Românul a povestit că drumul spre aeroport a fost unul dificil, din cauza ambuteiajelor din oraş şi că la aeroport erau deja soldaţi când au ajuns.

Avionul cu care ar fi trebuit să zboare spre România a fost anulat cu 40 de minute înainte de decolare. Zborul de la Istanbul era programat să ajungă la Bucureşti la ora 1.25.

Conform televiziunilor turce, aeroportul este înconjurat de maşini de luptă şi toate zborurile au fost anulate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.