Congresmenul Steve Scalise din Louisiana - al treilea republican din Camera Reprezentanţilor - s-a întors miercuri noaptea la terapie intensivă, în timp ce-şi continuă recuperarea după atacul armat din urmă cu trei săptămâni, care a vizat un meci de baseball al congresmenilor republicani din Alexandria, transmite NBC News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Medicii au decis să-l interneze înapoi în secţia de terapie intensivă, din cauza îngrijorărilor cu privire la dezvoltarea unei infecţii în rana lui Scalise (51 de ani).

Congresmenul a fost împuşcat în zona şoldului, fiind internat în stare gravă într-un spital din Washington.

Alte trei persoane au suferit plăgi împuşcate mai puţin grave în urma atacului armat din 14 iunie, după ce atacatorul James T. Hodgkinson a început să tragă pe un teren de baseball din Alexandria, Virginia, unde congresmenii republicani se antrenau pentru partida anuală cu democraţii din Camera Reprezentanţilor.

Hodgkisnon (66 de ani) a murit în urma unui schimb de focuri cu autorităţile din Virginia.

Agenţii FBI au dezvăluit că atacatorul avea o listă cu mai mulţi congresmeni republicani în buzunar, atunci când a murit în atacul asupra lui Steve Scalise.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.