Aeroportului Internaţional Chişinău şi-a reluat activitatea în regim normal după atacul din seara de 30 iunie. Anunţul a fost făcut de Poliţia de Frontieră, citat de newsmaker.md.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aeroportului Internaţional Chişinău şi-a reluat activitatea în regim normal după atacul din seara de 30 iunie. Anunţul a fost făcut de Poliţia de Frontieră.

„În atenţia călătorilor care au planificată trecerea frontierei prin Aeroportul Internaţional Chişinău! Acum câteva momente, activitatea Aeroportului Internaţional Chişinău a fost reluată în regim normal, fiind deschis spre circulaţie şi terminalul sosiri din aerogară”, se arată în nota informativă.

Poliţia de Frontieră a precizat că în Aeroportul a fost crescut nivelul de mobilizare pentru asigurarea securităţii şi ordinii publice.



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.