Regina Elizabeth II va participa la slujba de Remembrance Sunday de la Cenotaph, după câteva săptămâni în care a fost nevoită să se odihnească.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Monarhul în vârstă de 95 de ani s-a odihnit după ce a petrecut o noapte în spital în octombrie.

Evenimentul va aduce revenirea numărului de veterani, personal militar şi privitori înainte de pandemie.

Premierul se va alătura membrilor familiei regale pentru a depune o coroană de flori la memorialul de război din centrul Londrei.

Serviciul Naţional de Comemorare din Whitehall, care comemorează morţii din război, a fost închis publicului anul trecut, şi doar un număr limitat de veterani şi personal militar a participat.

Anul acesta va fi o revenire la normal, cu sute de militari şi femei care mărşăluiesc şi se aliniază în jurul Cenotafului.

La ora 11:00 GMT va avea loc o reculegere naţională de două minute pentru a-i aminti pe cei care au luptat şi au murit în conflictele trecute, ceremonii similare având loc la monumentele memoriale de război din întreaga ţară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.