Regina Elizabeth a II-a şi-a anulat prezenţa la ceremonia religioasă de la Catedrala St. Paul, cu ocazia Jubileului, după ce a resimţit un "disconfort", în timpul ceremoniilor de joi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regina a simţit "un oarecare disconfort" în prima zi a festivităţilor organizate pentru cei 70 de ani de domnie, a anunţat joi Palatul Buckingham.

"Reginei i-a plăcut foarte mult parada de ziua ei de astăzi (joi), dar a simţit un oarecare disconfort”, a anunţat palatul într-un comunicat.

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii a apărut , joi, la celebrul balcon de la Palatul Buckingham de la Londra, în prima zi a celebrărilor pentru 70 de ani de domnie, aclamată de zeci de mii de persoane, un eveniment fără precedent în istoria Regatului Unit.

Niciodată un suveran britanic nu a domnit atât de mult. Este puţin probabil ca un altul să atingă o astfel de longevitate: Charles, prinţul moştenitor are 73 de ani, fiul său în curând 40 de ani.

Dimensiunea istorică şi patriotică a acestui Jubileu de Platină se afirmă prin omagii, reviste comemorative, expoziţii, retrospective, emisii speciale, concerte şi concursuri de tot felul. Pentru acest weekend, străzile vor fi pavoazate cu mari portrete ale reginei, faţadele decorate, chiar şi în mediul rural englezesc, iar pieţele vând suveniruri tricolore şi vesela care poartă efigia suveranei.



 


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.