Regina Elizabeth a II-a a înregistrat un mesaj adresat britanicilor şi ţărilor membre ale Commonwealthului cu privire la pandemia noului coronavirus, a anunţat vineri Palatul Buckingham, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mesajul video a fost înregistrat la Castelul Windsor şi urmează să fie difuzat duminică, la ora locală 20.00 (22.00, ora României)

Şefa statului britanic, în vârstă de 93 de ani, s-a mutat în castelul său din vestul Londrei, de la Palatul Buckingham, din cauza epidemiei noului coronavirus.

În afară de mesajul anual cu ocazia Crăciunului, regina a intervenit rar în alocuţiuni speciale, în momente critice, în cei 68 de ani de domnie.

Elizabeth a II-a s-a adresat supuşilor săi în alocuţiuni speciale în timpul Războiului de la Golful Persic, în 1991, şi după moartea prinţesei Diana, în 1997.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.