Regina Elizabeth a II-a a înregistrat un mesaj adresat britanicilor şi ţărilor membre ale Commonwealthului cu privire la pandemia noului coronavirus, a anunţat vineri Palatul Buckingham, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mesajul video a fost înregistrat la Castelul Windsor şi urmează să fie difuzat duminică, la ora locală 20.00 (22.00, ora României)

Şefa statului britanic, în vârstă de 93 de ani, s-a mutat în castelul său din vestul Londrei, de la Palatul Buckingham, din cauza epidemiei noului coronavirus.

În afară de mesajul anual cu ocazia Crăciunului, regina a intervenit rar în alocuţiuni speciale, în momente critice, în cei 68 de ani de domnie.

Elizabeth a II-a s-a adresat supuşilor săi în alocuţiuni speciale în timpul Războiului de la Golful Persic, în 1991, şi după moartea prinţesei Diana, în 1997.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.