Regina Elizabeth a II-a s-a adresat din nou britanicilor, sâmbătă, ea spunându-le că “Paştele nu este anulat” şi că virusul care afectează întreaga lume nu va învinge, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În acest an, Paştele va fi diferit pentru mulţi dintre noi, însă stând separaţi îi ţinem pe alţii în siguranţă. Dar Paştele nu este anulat. Avem nevoie de Paşte”, a spus monarhul în vârstă de 93 de ani.

“Ştim că coronavirusul nu ne va învinge. Indiferent cât de întunecată este moartea – în special pentru cei care suferă în durere – lumina şi viaţa sunt mai mari. Fie ca flacăra vie a speranţei Paştelui să fie un ghid pentru viitor. Le urez tuturor un Paşte binecuvântat”, a adăugat regina în mesajul audio postat pe Twitter.

De obicei, regina Elizabeth participă la o slujbă tradiţională de Paşte la Castelul Windsor, alături de membri ai familiei regale. În acest an însă slujba nu va mai avea loc, din cauza restricţiilor.

Duminica trecută, regina Elizabeth a II-a a susţinut a cincea sa alocuţiune televizată în domnia de 68 de ani. Regina le-a cerut britanicilor să fie hotărâţi în faţa pandemiei şi să respecte autoizolarea pentru ca virusul să fie învins.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.