Regina Elisabeta a II-a a condamnat joi după-amiază ”atentatul rău şi teribil” în timpul unei vizite la Spitalul Regal de Pediatrie din Manchester. Imediat după atentat, regina a transmis condoleanţe familiilor celor 22 de victime ale atentatului sinucigaş, susţinând că ”întreaga ţara este şocantă” în urma evenimentelor de la Manchester Arena, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este foarte teribil. Este rău... să vizezi asemenea lucruri”, i-a spus regina lui Evie Mills (14 ani), care a avut nevoie de zece ore de operaţie în urma atentatului de la Manchester Arena.

Regina Elisabeta a II-a i-a vizitat pe copiii răniţi în urma atentatului sinucigaş, care au fost internaţi la Spitalul Regal de Pediatrie din Manchester.

”Sper că nu va dura prea mult ca să te pui pe picioare”, i-a spus regina unei alte fetiţe rănite în atentatul sinucigaş de la concertul Ariana Grande.

Un număr de 22 de persoane şi-au pierdut viaţa, inclusiv minori, în vreme ce alte 116 persoane au fost rănite, după ce un atacator sinucigaş născut din refugiaţi libieni şi-a detonat centura cu exblozibili într-un foaier dintre Manchester Arena şi gara Victoria.

Anterior, regina şi-a prezentat marţi cele mai sincere condoleanţe pentru persoanele afectate de atentatul sinucigaş, precizând că întreaga ţara este şocată în urma tragediei de la Manchester Arena.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.