Regina Camilla a transmis, joi, că Regele Charles "se simte extrem de bine", în timp ce monarhul îşi continuă tratamentul împotriva cancerului, relatează SkyNews.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regina Camilla a declarat la o serată muzicală la catedrala din Salisbury că regele este foarte "mişcat" de mesajele primite de la public.

"Se descurcă extrem de bine în aceste circumstanţe. Este foarte emoţionat de toate scrisorile şi mesajele pe care publicul le-a trimis de peste tot. Asta este foarte încurajator", a comentat Regina Camilla.

Regele a început în ambulatoriu tratamentul pentru cancer, la începutul acestei săptămâni, şi s-a întors, împreună cu regina, la casa sa din Sandringham, în Norfolk, marţi, după ce s-a văzut cu fiul său cel mic Harry, venit special din Statele Unite. Între timp, ducele de Sussex s-a întors la familia sa din California, după ce ar fi petrecut aproximativ 45 de minute împreună cu tatăl său.

Fratele său mai mare, Prinţul de Wales, a revenit la îndatoririle regale pentru prima dată după operaţia abdominală suferită de soţia sa şi după diagnosticul regelui.

În condiţiile în care regele a fost nevoit să-şi suspende angajamentele publice, rolul de reprezentare a monarhiei revine acum cu precădere prinţului moştenitor William şi reginei consoarte, Camilla.

Ajungând la o gală pentru Serviciul de Ambulanţă Aeriană din Londra, miercuri seară, Prinţul de Wales a făcut cu mâna către oamenii adunaţi afară şi a spus: "Apreciem foarte mult mesajele calde ale tuturor, vă mulţumim". La gală,  el a ţinut un discurs şi a mulţumit din nou tuturor pentru "mesajele călduroase".

Regele continuă să lucreze de la domiciliu, semnând documente de stat şi ţinând legătura cu premierul Rishi Sunak.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.