Regele Charles al III-lea a fost văzut marţi plecând de la Clarence House într-o maşină în care se afla şi regina Camilla. Aceasta este prima apariţie publică a regelui la Londra de când a fost diagnosticat cu cancer.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit presei britanice, ceva mai devreme prinţul Harry sosise la Clarence House, unde a avut o întâlnire cu tatăl său. Convoiul prinţului Harry a ajuns la reşedinţa regală Clarence House direct de la aeroport, potrivit SkyNews şi Daily Mail.

Ulterior, regele Charles a fost văzut zâmbitor într-o limuzină în timp ce părăsea Clarence House după o "scurtă" întâlnire cu prinţul Harry.  Monarhul se pregăteşte acum să se întoarcă la Sandringham, după o primă şedinţă de tratament pentru cancer.

Potrivit Daily Mail, Charles şi regina Camilla au fost văzuţi salutând mulţimea în timp ce părăseau reşedinţa regală stând în spate, într-o maşină oficială.

Aceştia ar urma să se îndrepte spre Norfolk cu un elicopter. Un astfel de aparat aterizase ceva mai devreme la Buckingham Palace.

Anterior, Harry, ducele de Sussex, a fost văzut în spatele unui Range Rover care a trecut, făcând parte dintr-un convoi mai mare. pe porţile Clarence House, unde se era tatăl său.

Regele, în vârstă de 75 de ani, se spune că este "în formă bună" după ce a urmat o şedinţă iniţială a tratamentului său pentru un cancer nespecificat.

Nu se ştie dacă Harry va rămâne în centrul Londrei sau va merge la Windsor, urmând să stea cel mai probabil la Frogmore Cottage - unde el şi Meghan au stat şi în iunie anul trecut.

Experţii speră ca această călătorie a lui Harry să fie semnul unui „armistiţiu” în familia regală, care ar putea fi „o veste bună” care să atenuez veştile proaste despre sănătatea lui Charles. Dar nu există în continuare niciun semn de apropiere de fratele său ,William, o sursă apropiată prinţului de Wales afirmând că nu există „niciun plan” pentru o întâlnire, potrivit The Daily Mail.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.