Socialistul Igor Dodon i-a transmis contracandidatei proeuropene ”Hasta la vista, baby”, după ce aceasta a anunţat mobilizarea generală a campaniei dreptei moldoveneşti şi a precizat că prezidenţiabilul socialist ”nu mai există” pentru ea. Dodon a acuzat-o pe Maia Sandu că nu mai are curajul să vină la dezbaterile televizate, după ce ar fi ieşit prost din ultimele trei întâlniri organizate înainte de al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova, informează deschide.md

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Toată lumea a văzut că Maia Sandu nu are răspunsuri la întrebările mele. în plus, ea probabil este afectată de schemele financiare murdare pe care le fac membrii echipei ei şi fuge de la răspunsuri şi explicaţii la acest subiect”, a comentat liderul socialiştilor moldoveni.

Igor Dodon a explicat că încă ar putea să fie spuse lucruri alegătorilor moldoveni prin intermediul dezbaterilor televizate.

”Trebuie să le dăm posibilitatea să ne vadă împreună, să vadă diferenţele şi să ia decizia corectă. Eu am teme noi pe care îmi doresc să le discutăm în faţa telespectatorilor”, a declarat prezidenţiabilul socialist.

Maia Sandu a anunţat în urmă cu o zi mobilizarea generală în rândul echipei sale şi a spus că oponentul ei ”nu mai există”.

Igor Dodon şi Maia Sandu se vor confrunta duminică în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, după ce prezidenţiabilul socialist a obţinut peste 47% din voturi în primul scrutin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.