Procurorii maghiari au anunţat joi după-amiază punerea sub inculpare a 11 persoane în legătură cu moartea a 71 de migranţi într-un camion frigorific abandonat pe o autostradă din Austria. Incidentul a avut loc în august 2015 în apropiere de localitatea austriacă Parndorf, situată la graniţa dintre Austria şi Ungaria, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În Bacs-Kiskun, procurorii au cerut închisoare pe viaţă pentru patru suspecţi, care sunt puşi sub acuzare pentru omor, şi mai mulţi ani în spatele gratiilor pentru cei şapte suspecţi inculpaţi pentru trafic de persoane.

Cei patru suspecţi inculpaţi pentru omor au fost implicaţi în mod direct în transportul celor 71 de migranţi, care au murit asfixiaţi într-un camion frigorific abandonat la marginea unei autostrăzi din Austria.

De asemenea, ceilalţi şapte suspecţi inculpaţi în acest caz fac parte din organizaţia de crimă organizată responsabilă pentru transportarea a mii de migranţi din Ungaria în Austria şi Germania.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.