Procurorii belgieni au anunţat vineri după-amiază că au renunţat la acuzaţiile de terorism aduse împotriva unui cetăţean francez, care a intrat în urmă cu două săptămâni cu viteză pe o pietonală din localitatea Anvers. Nicio persoană nu a fost rănită în respectivul incident, care a avut loc la doar o zi după atentatul de la Westminster, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mohammed R. (39 de ani) este acuzat în continuare pentru posesie de arme albe, după ce poliţiştii belgieni l-au găsit în stare de ebrietate şi incoerent la volanul maşinii din Anvers.

De asemenea, judecătorii i-au prelungit cu o lună mandatul de arestare.

Procurorii belgieni au explicat că nu există dovezi suficiente care să sprijine acuzaţiile de terorism pentru incidentul de pe 23 martie din Anvers.

Între timp, primarul a respins criticile care i-au fost aduse pentru că a catalogat incidentul drept un atentat terorist dejucat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.