Twitter se confruntă cu o problemă în întreaga lume. De la prânz, pentru mulţi utilizatori din întreaga lume a fost imposibil să acceseze platforma.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mulţi utilizatori raportează dificultăţi în accesarea platformei sau cel puţin în actualizarea paginilor. Au fost raportate mesaje precum "Nu se poate prelua tweet-uri în acest moment", "A apărut o eroare" sau "Limita de viteză a fost depăşită".

Site-ul Downdetector, care urmăreşte bug-urile de pe site-uri web, a primit peste zece mii de rapoarte din întreaga lume de la începutul după-amiezii. Întreruperea pare să se rezolve treptat pentru unii utilizatori.

Între timp, cuvântul cheie #TwitterDown este folosit în masă de cei care încă mai au acces la reţeaua de socializare. Însoţit de glume despre managementul lui Elon Musk la Twitter, hashtag-ul are în prezent 27.000 de menţiuni, scrie lefigaro.fr.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.