Prinţul moştenitor saudit Mohammed bin Salman i-a tranmis preşedintelui american Joe Biden că Arabia Saudită a acţionat pentru a preveni greşeli precum uciderea jurnalistului Jamal Khashoggi, dar că Statele Unite au comis de asemenea greşeli, inclusiv în Irak, a declarat un oficial saudit, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oficialul saudit a spus, potrivit unei declaraţii trimise Reuters despre conversaţia de vineri dintre cei doi şefi de stat, că liderul de facto al regatului a declarat că încercarea de a impune anumite valori cu forţa altor ţări s-ar putea întoarce împotriva Washingtonului.

Prinţul Mohammed a mai discutat despre moartea jurnalistei americano-palestiniene Shireen Abu Akleh de la Al Jazeera, ucisă în timpul unui raid israelian în Cisiordania şi a menţionat închisoarea Abu Ghraib din Irak.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.