Prinţul Philip, consortul reginei Elizabeth a II-a, a fost spitalizat vineri, ca măsură de precauţie, din cauza unor probleme de sănătate persistente, a anunţat Buckingham Palace, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ducele de Edinburgh, în vârstă de 98 de ani, a fost condus din Norfolk - unde familia regală petrece în mod tradiţional Crăciunul, la reşedinţa sa de la Sandringham - la Spitalul Edward al VII-lea de la Londra.

Philip este ”tratat şi aflat sub observaţie, din cauza unor probleme de sănătate persistente”, precizează palatul într-un comunicat.

Această spitalizare este ”o măsură de precauţie, la sfatul medicului Alteţei Sale Regale”, se arată în comunicat.

Este vorba despre o spitalizare prevăzută, iar prinţul nu a fost trasportat cu ambulanţa, potrivit agenţiei britanice de presă Press Association (PA).

Regina Elizabeth a II-a a plecat cu trenul, vineri dimineaţa, de la Londra, pentru a petrece sărbătorile de la sfârşitului anului la Sandringham.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.