Un rechin a atacat şi a ucis un înotător, miercuri, în apropierea unei plaje din Sydney, Australia. Acesta este primul atac mortal din Sydney din 1963, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Serviciile de urgenţă s-au deplasat la Buchan Point, în sud-estul oraşului, în jurul orei 16.35, ora locală, (07:35 ora României), dar victima a suferit „răni fatale” şi nu a putut fi salvată.
Martorii au spus că au văzut un rechin mare, lung de 4,5 metri atacându-l pe înotător.
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
„Ofiţerii ataşaţi la Comandamentul zonei de poliţie din Eastern Beaches, cu asistenţă din partea Marine Area Command and Surf Life Saving NSW, au participat şi au localizat rămăşiţe umane în apă”, a declarat un purtător de cuvânt.
Un purtător de cuvânt al ambulanţei a spus că paramedicii au fost chemaţi în Little Bay, dar „din păcate, acest pacient a suferit răni fatale, iar paramedicii nu au putut face nimic”.
Poliţia din New South Wales nu a identificat încă înotătorul, dar a declarat că plaja Little Bay este acum închisă publicului.
Guvernul statului New South Wales a cheltuit milioane pentru îmbunătăţirea tehnologiei pentru a reduce atacurile rechinilor de-a lungul coastei.
Au fost instalate plase pe 51 de plaje, precum şi drone şi staţii de ascultare a rechinilor care pot urmări rechinii albi prin satelit şi pot trimite o alertă atunci când apare unul în raza vizuală.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.