Prim-ministrul Noii Zeelande, Jacinda Ardern, în vârstă de 37 de ani, a născut joi o fetiţă. Partenerul ei, Clarke Gayford, a fost alături de ea la spital, scrie New Zeeland Herald.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Copilul a fost născut la ora locală 16:45, conform anunţului lui Ardern de pe Facebook.

„Sunt convinsă că trecem prin toate emoţiile prin care trec toţi părinţii la început, dar în acelaşi timp suntem atât de recunoscători pentru bunătatea şi urările de bine pe care le-am primit de la multe persoane. Vă mulţumim”, a precizat Jacinda Ardern.

Jacinda Ardern este primul prim-ministru care naşte în timpul mandatului din istoria Noii Zeelande. Ea a declarat că va avea şase săptămâni de concediu de maternitate, perioadă în care adjunctul său, Winston Peters, îi va ţine locul.

Este pentru a doua oară în istorie când un prim-ministru naşte în timpul mandatului. În 1990, Benazir Bhutto a născut o fată în timp ce era prim-ministrul Pakistanului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.